Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 3 April 2018

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa

hi there, mrs pip nak join segmen makin a blog list dari blogger siqahiqa ... nak join segmen ni pun senang saja syarat syaratnya ... dan segmen ni akan tamat pada 3 Mei 2018 ... ada banyak masa lagi kalau korang nak join, tapi betterlah join awal awal, nnt mesti lupa nak join kan ... :)) cia cia cia ... dan yang bestnya segmen ni, semua yang join segmen ni akan masuk dalam bloglist siqahiqa .. best best ... 

dan bertambah best, siqahiqa akan bagi hadiah misteri kepada pemenang bertuah ... tak diberitahu hadiah apa, so mmg misteri sangat ... antara sebab mrs pip suka blog siqahiqa ni coz dia buat review novel , so seronok dapat baca review novel, kalau berkenan, bolehlah beli novel tu kan ... dan mrs pip suka gambar flatlay dia ... berseni gitew ...


korang nak join tak? kalau nak join bolehlah klik banner di atas ... kita join ramai ramai ... dan the more the merrier, eh tak gitu kan ...

cheers.

8 comments: