SEGMEN BLOGLIST 2018 BY THISNI3ZA - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 14 April 2018

SEGMEN BLOGLIST 2018 BY THISNI3ZA

hi there, lama tak join bloglist segmen ni .. dah nieza dtg menjemput , so mrs pip penuhi undangan la yer nak join support sesama blogger yang buat segmen di blog ... kot kot ada tuah, dapatlah blog mrs pip bloglisted di blog nieza ... nak join pun, syarat syarat yg dikenakan sangat mudah .... siap letak bg korang baca syarat2nya tu ...

Step 1 :
- Buat 1 entry title segmen ini...SEGMEN BLOGLIST 2018 BY THISNI3ZA

Step 2 :
- Tampal / tepek banner simple ni dekat entry itu dan backlink kan ke entry ini...

Step 3 :
- Leave your blog URL dkt ruang komen dlm entry ini ye?


kalau korang nak join, just klik tau banner kat atas tu ... nieza nak cari 20 blogger untuk masuk bloglist dia ... kot kot terpilih kan, so wish me luck tau ... 

cheers.

4 comments: