Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 13 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

hi there, dah dua hari rasa kurang sihat dan tidak selesa kerana UTI ... so nak confirmkan UTI, mrs pip pergi klinik kesihatan utk check up, dan sambil menunggu giliran, sambil baca blog ... sambil baca blog, ternampak blogger siqahiqa buat ga lagi... hadiah pun menarik, tp paling best, syarat2nya sangat mudah untuk follow, I like ...


kalau korang nak join, korang klik banner kat atas tu tau ... jom kita join ramai2 ... the more the merrier ... mrs pip siap copy syarat2 penyertaan untuk rujukan ok ...

Syarat Penyertaan Giveaway:

1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk“Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa”. (please backlink).
5. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

mrs pip suka blog siqahiqa ni pasal dia suka buat review buku yg dia baca, tp yg palinggggg mrs pip suka ialah gambar2 dlm blog siqahiqa ni semua cantik2, dia ambil gambar flatlay tu mcm gambar dalam magazine tau ... bila lah mrs pip ni nak jd berseni bab2 ambil gambar ? hurm ... 

wish me luck for the GA ok ... Happy Friday.

cheers.

11 comments:

  1. Betul tu mrs pip.. Gambar-gambar dalam blog beliau memang cantik..
    All the best mrs pip..

    ReplyDelete
  2. Goodluck mrs pip :) lawa kan gambar dkat blog siqah hehe jeles tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lawa lawa gambar flatlay dia...

      Delete
  3. ain nak join jugak lahh..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mrs Pip join GA Siqah. Good luck! :) And TQ for the feedback about my blog <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope mrs pip ada tuah nak menang hadiah yg ditawarkan kat blog Siqah..

      Delete