Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 9 March 2018

Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi

hi there, ramainya blogger buat GA bulan Mac ni kan ... seronok join GA ni, lagi lagi GA yang syarat senang nak follow ... I like. jom join GA cik adik manis ni, tarikh tamat pada 31 Mac. kalau nak join, klik banner kat bawah ...


kalau nak join, syarat syarat yg Raydah dah siapkan :-



To join my giveaway, simply follow all these rules
1. Do follow my accounts here (I've attached the links here)

Blog
Instagram (click here)
Youtube Channel (click here)
Facebook Page (click here)
Google + (click here)

2. Create an entry with this title "Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi"
3. Copy and paste the banner above. Don't forget to backlink your entry.
4. Leave your URL in the comment section below.

so , wish me luck.

cheers.

6 comments:

  1. Goodluck Mrs pip!

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete

  2. goodluck! moga2 ada rezeki. azah pun dah join jugak. hihi. :D

    jemput baca new entri azah :
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/apa-nak-tulis-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini...good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  4. Good luck! Sy singgah follow sini dari GA yang sama ^^

    ReplyDelete
  5. Hi mrs pip. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update.

    ReplyDelete