March Giveaway By Penselduabee - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 9 March 2018

March Giveaway By Penselduabee

hi there, join pula GA anjuran cik puan penselduabee .... GA akan tamat pada 31 Mac. jom lah join ramai ramai, syarat syarat punmudah juga nak ikut ... kot kot menang dapatlah hadiah menarik yg disediakan... kalau nak join jangan lupa klik banner kat bawah ni tau ...


MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE



Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee, blog tarot the fool & blog ehbelogaku

2. Add to Circle G+RadhiaRazali

3. Like FB page penselduabee & Sang Aura

4. Follow Instagram Radhia87

5. Follow twitter RadhiaHaafiza

6. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah. Bilangan komen dikira dari tempoh 5/3/18- 31/3/18. Komen di entri berkaitan dengan March Giveaway By Penselduabee ini tidak dikira.

7. Buat entry bertajuk "March Giveaway By Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).

8. Publish entry tersebut

9. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.

10. Share/ping entry "March Giveaway By Penselduabee" dari blog saya ini di facebook.

jangan lupa penuhi syarat syarat yg dinyatakan kat atas tu hokey ...

have a great weekend everyone ...

cheers.


4 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE. Senara nama peserta sudah keluar. Boleh check di link http://penselduabee.blogspot.com/2018/03/senarai-nama-peserta-march-giveaway-by-penselduabee.html untuk memeriksa sama ada penyertaan giveaway sah atau tidak. Thanks again.

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari

    : http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari segmen yang sama :)

    jemput ke blog shu :) http://shuhaidasaad.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete