Giveaway Hi Nona ! - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 9 March 2018

Giveaway Hi Nona !

hi there, mrs pip join giveaway Nona ... giveaway akan tamat pada 31 Mac ni, banyak masa lagi kalau korang nak join ... hadiah yg disediakan pun menarik ... kalau menang, tambahlah koleksi lip matte tau ... syarat syarat pun tak susah mana ... jom join ramai ramai ...



SYARAT SYARAT


A, Wajib


1. Follow Blog NONA , button follow ada di tepi jugak.

2. Follow IG @gelaktawa , Imanni Skinz
dan Follow FB Nurul Huda

3. Buat satu post pasal Giveaway ni, letakkan tajuk entri ''Giveaway Hi Nona ! ''

4. Tepekkan banner dan link kan ke entri giveaway ini.

5. Komen link entri di ruangan komen saya berserta nama IG awak..
*Jangan risau, saya ada apps UNFOLLOW, boleh detect dengan mudah je..*


Pesanan lain (TAK WAJIB, SEIKHLASNYA ) :-


Kalau boleh, dalam post you all tuh, sedekahkanlah wish serta doa untuk Nona............. Nona sangat memerlukan dari semua orang............... Thank You !


korang dah baca yak syarat-syaratnya? tak susah nak follow pun ...since ni GA sempena birthday girl ni, so mrs pip nak wish Nona agar sentiasa sihat, happy, sukses, dan sentiasa dalam rahmat Allah ... 

kalau korang nak join, klik banner kat atas tu tau ...

have a nice day everyone.

cheers.

7 comments:

  1. Ika datang dari GA yang sama. Goodluck http://ikashoid.blogspot.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    ReplyDelete
  2. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya sis,..Salam kenal dari saya,..Blogwalkin dari giveaway yg sama,..

    http://mydadue.blogspot.my/2018/03/hii.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete