Cash Giveaway by FarhanaJafri - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 9 March 2018

Cash Giveaway by FarhanaJafri

hi there, blogger farhana buat cash giveaway, tarikh tamat pada 7 April ... meh la join secara berjemaah ... kita memeriahkan GA ni ... syarat syarat pun simple jer lah ...

Syarat-syarat untuk join GA :

1) Follow blog ni

2) Buat entri bertajuk 'Cash Giveaway by FarhanaJafri' dan backlink kembali ke entri ni.

3) Letak link di bahagian komen dan share juga di semua social media you guys.


nak join nanti, jgn lupa klik banner kat atas tu ... wish me luck and have a great day everyone.

cheers.

7 comments:

  1. gud luck kak pip..nnt sha join hihi

    ReplyDelete
  2. Terima kasih mrs pip sebab join & Support GA ni :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/04/senarai-pemenang-cash-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete