Travel Totebag by Ana Suhana - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 15 February 2018

Travel Totebag by Ana Suhana

hi there, so jom join ramai2 giveaway dari blogger ana suhana ni ... hadiah menarik oooooo, serius kalau menang, senyum sampai telinga la mrs pip ni .. I is suka tote bag ... lagi lagi tote bag yang simple, senang nak heret ke hulu ke hilir ... nak join pun senang, just follow blog ana suhana dan IG dia ... 

ana suhana mencari bukan seorang pemenang tau, tapi 5 orang pemenang! dan giveaway ni berlangsung sehingga 28 Feb 2018, so banyak masa lagi kalau korang nak join ... kalau nak join jangan segan jangan malu tau, just klik saja banner kat atas tu ... I is suka kalau GA yang simple simple mcm ni, lepas tu hadiah pula awesome, so haruslah join kot kot ada rezeki kan ....

wish me luck tau!

cheers.

8 comments:

  1. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  2. good luck mrs pip..saya pun joint ;)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. Good luck Mrs Pip! Siqah pun baru je join tadi :D

    ReplyDelete
  5. gud luck
    salam singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  6. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck mrspip!

    ReplyDelete
  7. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete