Minyak Gonggang Giveaway By Pokcikblogger - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 17 February 2018

Minyak Gonggang Giveaway By Pokcikblogger

hi there, first time dengar nama minyak gonggang ni ... pokcik blogger nak buat giveaway nak bagi minyak gonggang ni ... kalau nak tahu lebih lanjut pasal minyak ni, kena klik banner kat bawah ni. meh la join ramai ramai, giveaway berakhir pada 18/2/2018 ....

Minyak Gonggang Giveaway By Pokcikblogger
Minyak Gonggang Giveaway By Pokcikblogger

Kegunaan dan kelebihan minyak pokok gonggang:-

1. Meredakan gatal akibat terkena gigitan serangga kecil seperti semut api, gatal
terkena ulat bulu.
2. Kaki makan air (athelete foot)
3. Kulit badan berkerapu
4. Kecederaan kulit yang lambat kering (Luka berair)
5. Boleh juga digunakan untuk berurut.
6. Terkena api atau air panas
Untuk kegunaan luaran sahaja/sapu.

Syarat-syarat Penyertaan:-

1. Follow blog Pokcikblogger.com
2. Buat entri bertajuk : 'Minyak Gonggang Giveaway By Pokcikblogger',
upload banner di atas dan backlink ke entri ni.
4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.
5. Segmen akan tamat pada 12.00 malam 18 February 2018
6. Pemenang akan diumumkan dua tiga hari selepas tamat tempoh giveaway

korang pun baca kan syarat2 penyertaan, tak susah mana pun .. jom jom, sempat lagi ni nak join ...

wish me luck.

cheers.

5 comments:

  1. first time juga dengar minyang gonggang ni. Apa lah bahan dalam tu yer

    ReplyDelete
  2. Terima kasih support first giveaway pokcik..

    ReplyDelete
  3. Tahniah, anda adalah pemenang Minyak Gonggang Giveaway by Pokcikblogger
    emailkan maklumat dibawah kepada pokcik :

    1. Nama Penuh
    2. Alamat Tetap
    3. No. Telefon
    4. URL penyertaan GA

    emailkan kepada damalkamis@gmail.com

    ReplyDelete
  4. yeahh kita pemenang nya hihihi..tahniah dari sha
    http://www.opzzpinky.my/2018/02/minyak-gonggang-giveaway-by.html

    ReplyDelete