Majlis resepsi Fattzura bertemakan fairy tale avant-garde - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 26 February 2018

Majlis resepsi Fattzura bertemakan fairy tale avant-garde

hi there, busylah dunia hiburan semalam buat liputan tentang majlis resepsi fattzura kan .... mrs pip layan IG chef wan, mmg rajin chef wan jadi wartawan semalam layan request his fan ... so, mmg tak perly runsing, semua sudut chef wan update info, thanks chef wan jadi wartawan terjun share news dgn your fans majlis resepsi fattzura ....

check youtube pagi ni, mmg ramai yg upload majlis resepsi fattzura, rajin sungguh youtubers, thanks juga kat korang coz tanpa youtubers yg rajin mmg gigit jari nak tunggu news majlis resepsi fattzura ... anyway, I is mengaku suka minat kat Fazura , tu yg layan majlis resepsi fattzura tu ...


lain org lain selera. dengan bertemakan majlia resepsi fairy tale, mmg teruja nak tengok pelamin. bg mrs pip la kan, pelamin fattzura ni sweet simple yet gorgeous ... warna2 yg digunakan pun mmg cantik. 

setiap pasangan yg berkahwin ni ada citarasa masing masing, so I guess fattzura ni mmg suka something simple , something yg tak keterlaluan ... 


gambar atas tu salah satu wedding photoshoot dorg ... org dah kawin, nak angkat2 wife pun tak ada rasa kekok or rasa bersalah kan ... bagus juga buat mcm fattzura ni, kawin dulu baru berphotoshoot ye tak ...


biasanya, kalau wedding guna tema fairy tale, ala ala istana gitew, gaun mesti nak kembang semerak kayangan... Nak kaler kaler, tp fazura just go on with classic white gown. apapun, she looks stunning in that gown ...


gaun kedua pilihan fazura ni mrs pip suka ... dan kena dgn solekan dan dandanan rambut fazura, less is more , amd yet she looks damn beautiful ... 

semoga perkahwinan fattzura kekal selamanya hingga ke jannah, kita doakan yg baik baik saja buat mereka ... 

till then, xoxo. love fattzura, as always.

cheers.

11 comments:

  1. Intai jgk IG Chef Wan, mmg majlis simple utk celebrities tapi sangat cantik kan..

    ReplyDelete
  2. tak sempat belek lagi majlis diorang ni sebab line slow. Tapi fattzura memang looks great, cantik berseri sangat :D

    ReplyDelete
  3. cantik fazura ni..pakai ape pun kena jer...manisss..padan dengan fattah wlupun kiter bukan peminat tegar dorang..hehehe

    ReplyDelete
  4. owh dia orang buat majlis erk..heheehe tak ikut sangat perkembangan mereka berdua nie

    ReplyDelete
  5. Itulah malam tadi memang ramai IG retis kisah FattZura Mrs. A pun tumpang sekaki tengok hehehehe..

    ReplyDelete
  6. peminat Fazura ke?hehe..ala, saya tak baper nak minat sgt..but mmg cantik pelamin dia..gaun pun very da simple...

    ReplyDelete
  7. neelofa ada datang tak?kikikikiki

    ReplyDelete
  8. Tahniah..moga berbahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
  9. mmg cntik dan hensem 2 org ni.. grand!

    ReplyDelete
  10. Sha suka tengok fazura ini.. dari dulu lagi.. cantik..

    ReplyDelete