Life is Beautiful 9th Giveaway! - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 12 February 2018

Life is Beautiful 9th Giveaway!

hi there, so jom jom join giveaway mummy ayu sempena 9 tahun mummy ayu berblogging ... wah, 9 tahun tu! hope blog mrs pip mampu bertahan mcm blog mummy ayu la hendaknya ... hadiah pun menarik, kalau menang, mummy ayu maybe akan bagi decoupage atau bag/passport holder ... hari tu nampak mummy ayu buat decoupage tudung saji dan dulang, cantik mummy ayu buat ... tangan orang berseni ... kalau tangan kaku mcm mrs pip ni, hurmmmmm tak tau la jadi ke tak decoupagenya .....


meh la join ramai ramai, korang klik la banner kat atas tu kalau nak join ... giveaway ni akan berlangsung sehingga 21/2/2018 ... ada masa lagi kalau korang nak join ... mummy ayu dah siap siap bgtau, hadiah tu maybe lambat kena pos kalau korang menang, since dia tinggal kat Bangkok. dia tunggu balik Malaysia dulu baru pos hadiah hokey, so korang kalau menang jangan gatal2 nak minta hadiah cepat sampai ... muehehehe ....

so, tu saja nak bgtau kat korang ... join jangan tak join and wish me luck too!

cheers.

6 comments: