HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 6 February 2018

HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM

hi there, mrs pip nak share giveaway yang sis hawa anjurkan ni ... jomlah join ramai ramai. giveaway ni dah hampir tamat you ols! tak silap akan tamat pada 8/2/2018 ni ... so cepat cepat jangan terlambat tau nak join ...

nak join, klik banner



Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untuk memeriahkan lagi suasana dengan menyertai contest HAPPY BIRTHDAY SIS HAWA DOT COM yang awesome!

Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia dan hadiah yang di tawarkan adalah sangat-sangat lumayan. Antaranya, WANG TUNAI $$$ dan lain-lain hadiah sampingan yang menarik dan best!! Seramai 10 pemenang akan di cari dan hadiah akan di tambah sekiranya jumlah peserta berjaya melepasi sasaran yang telah di tetapkan. Yang lebih menariknya lagi, semua peserta yang mengambil bahagian akan di masukkan ke dalam bloglist SISHAWA.COM untuk tahun 2018. 

SYARAT UNTUK MENYERTAI

1. Buat entry yang bertajuk - " HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "

2. Follow blog SIS HAWA dan SISHAWA DESIGN

3. Follow semua blog dan IG milik sponsor yang terlibat dengan contest ini:

FOLLOW BLOG ( Wajib!! klik icon untuk follow) :
          

FOLLOW INSTAGRAM (jika ada akaun IG)

6. Publish entry dan tinggalkan URL ENTRY , URL IG berserta EMAIL ke ruangan komen di bawah.

7. Jangan lupa Share entry contest ini ke facebook masing-masing berserta dengan hashtag #sishawadotcom . untuk mengajak rakan-rakan yang lain

Senarai semua hadiah akan di umumkan dalam masa yang terdekat. Yang pasti, hadiah untuk contest kali ini akan ada wang tunai $$$$ untuk di rebut. Tunggu apa lagi, jom join segera beramai-ramai.

CONTEST AKAN TAMAT PADA : 08 FEBRUARI 2018


jangan tak join pula, hadiah menarik menanti korang .. dan mrs pip salah sorang co-sponsor juga, hehe....

cheers.

8 comments:

  1. Mrs Pip salah seorang dari sponsornya ye :)

    ReplyDelete
  2. Oo Mrs Pip salah sorang sponsor rupanya. Hehe.

    ReplyDelete
  3. all da best mrs pip. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  4. sha dtg jenguk blog awak dari http://www.opzzpinky.my/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html, gud luck yaa

    ReplyDelete