Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 17 February 2018

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh

hi there, siapa suka baca novel, so bolehlah join giveaway ni ... kalau menang, dapat novel seketul ... woha! boleh tambah koleksi bacaan korang ... nak join pun semudah ABC, tak banyak syarat kena ikut, just follow blog, IG dan twitter cik adik manis ni T_T ... jom join ramai ramai ... hari ni last day, ooppsss, nasib sempat lg nak join ....

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh
Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh

TERMA & SYARAT :

1. Terbuka kepada semua rakan bloggers , Instagrammers & Twitterians yang menetap di Malaysia . .
2. Wajib buat entry , publish kan entry & follow ketiga-tiga account . .
3. Sekiranya penyertaan melebihi 100 orang , hadiah akan digandakan :")
4. Semua peserta akan dijadikan bloglist February 2018 S.K.
5. Giveaway ini TAMAT pada 17 Februari 2018 . .

wish me luck ya ....

cheers

5 comments:

  1. Hi. Thank you sudi join. Done letak dalam Senarai Peserta untuk GA kali ni . .
    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/01/senarai-peserta-giveaway-pelukis.html

    ReplyDelete
  2. Siqah dah baca both buku ni dan memang best!! Good luck Mrs Pip :)

    ReplyDelete