Giveaway Novel #MengintaiAkuDiNeraka - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 13 February 2018

Giveaway Novel #MengintaiAkuDiNeraka

hi there, ok, so mrs pip join giveaway dari blogger noorshawals, kalau menang, merasalah buku menarik ni ... tajuk buku ni, mak oiiii bikin takut ... nak fikir neraka pun risau, apatah lagi nak intai intai neraka tu kan .... kalau korang nak join, still ada masa lagi ... giveaway ni berakhir pada 15/2/2018 ... meh la join, lagi lagi yang kaki buku tu kan ... jom join ramai2 menjebakkan diri mcm mrs pip ni , muehehehe ..... dah la entry nak join giveaway ni senang, copy paste jer dik ... dah siap siap ada html kod T_T ....


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


(klik banner kalau nak join)

Giveaway ini dianjurkan oleh www.mohdnoorshawals.com dengan kerjasama @jambukubest ...

Jangan lepaskan peluang ini!! Rebut peluang memenangi Novel dari Penulis Novel Islamik Thriller No 1 Malaysia!!! Ustaz Hadi Fayyadh...

apapun, wish me luck ya ...

cheers.

5 comments:

  1. Menarik buku tu mrs pip. Good luck ye.

    ReplyDelete
  2. gud luck Mrs Pip..semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya hadiah giveaway ni..good luck

    ReplyDelete
  4. Siqah bersungguh cari buku ni kat Popular dan MPH. Rupanya tarikh publish 15 Mac. Patutlah takde lagi kat kedai buku. Hii. Berminat nak baca buku ni.

    Btw, good luck Mrs Pip :)

    ReplyDelete