FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 5 February 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

hi there, mrs pip nak join giveaway dari blogger LZ. kalau terpilih sebagai pemenang, dapatlah merasa hadiah menarik, iaitu DeXandra Air Freshener ... selama ni tahu DeXandra ada perfume jenis EDP kalau tak silap, now dah ada air freshener ... bila baca review yang LZ buat,terus rasa nak grab sebiji, boleh letak dalam kereta kekal harum sepanjang masa nanti kereta mrs pip, tak gitu? ... 

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner
FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

mrs pip copy paste syarat syarat penyertaan so mudah korang nak refer nanti kalau nak join GA cik LZ ni ... nak join jgn lupa klik banner kat atas tau.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Terbuka kepada warganegara Malaysia
2. Mesti follow blog ini dan social media Lady in Red Planner : Instagram, Twitter (optional) dan like myFacebook Page as well.
3. Buat post giveaway ini dengan tajuk 'FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner' dan jawab soalan saya dalam post berkenaan : Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?
4. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
korang yang nak join, jangan lupa tau kena penuhi syarat syarat penyertaan kat atas tu, kang tak pasal2 kena disqualified pula. ok, nak jawab soalan #3 LZ  "Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?" ....

kalau tanya mrs pip la kan, mrs pip ni tiada spesifik pilihan sesuatu niche, mrs pip kalau suka penulisan seseorang tu, tak kisahlah tulis pasal personal life, resepi, review barang, luahan hati, info hiburan, info perubatan, info perundangan, info politik, info keagamaan, semua mrs pip baca, asalkan tiada penulisan berbaur kutuk mengutuk ... kalau ada penulisan kutuk mengutuk, mengata orang, terus cepat cepat close entry tu, malas aaaa nak baca penulisan sebegitu .... 

all the best untuk LZ, anjurkan GA ni. dan wish me luck ya.

cheers.

4 comments:

  1. Yeayyyy thank you so much Mrs Pip for supporting my giveaway, I really appreciate it ;-)
    By the way, wishing you good luck..

    ReplyDelete
  2. good luck... Shawal singgah sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete