Blog sambut ulangtahun ke-3 - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 25 February 2018

Blog sambut ulangtahun ke-3

hi there, tak terasa masa berlalu, hari ni 25.2.18 genaplah blog mrs pip ni berusia 3 tahun, yeah... syukur alhamdulillah, blog masih mampu bernafas walaupun ada masanya mmg rasa malas nak update dan kadang kadang mmg hilang idea nak update apa ... salute dgn mereka yg mampu menulis 100 entries sebulan ... hope mrs pip ada keazaman mcm korang rajin update blog selalu ...

bermula dengan sukasukasurirumah.blogspot.com dan kemudian sekitar ogos tahun lepas, blog bertukar kepada domain www.mrspip.com , mrs pip harap blog ni mampu bertahan lama ... asalnya blog ni cuma untuk berkongsi cerita anak anak mrs pip membesar so that one day dorg boleh baca blog mrs pip tengok zaman dorang kecil kecil kan, tapi lama kelamaan blog ni dah jadi tempat mrs pip berkongsi hal hal lain juga selain hal hal anak anak mrs pip ...


3 tahun berblogging, blog mrs pip berjaya published entries sebanyak 1000 entries, dengan pv mencecah 300k dan 302 followers ... mrs pip sgt berterima kasih dengan ramai bloggers yg banyak beri tunjuk ajar ilmu berblogging sama ada secara langsung mahupun tidak langsung, dan juga berterima kasih dgn semua readers dan visitors yg rajin melawat blog mrs pip yg tidak seberapa ini ...

at the moment, mrs pip kurang aktif berblogging memandang mrs pip sedang hamil, dan mengalami loya dan muntah tidak menentu masa dan selalu pening dan letih , selain laptop dan tablet mrs pip mengalami kerosakan dan perlu dibaikpulih membantutkan kerja kerja mengupdate blog ... sekarang ni mmg update blog guna hp sajalah, hope hp ni tak jatuh sakit mcm laptop n tablet mrs pip 😂😂😂 ...

hoping this blog will celebrate more blogversary in the future...

lots of love to you all ...

cheers.

6 comments:

  1. tahniah mrs pip...mommy to be and happy 3rd blogversary mrs pip..semoga mrs pip tiap hari update blog..

    ReplyDelete
  2. tahniah.. teruskan berblog.. kuatkan semangat.. hehe

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. Mee Udang Asajaya

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mrs pip.. semoga terus maju ye

    ReplyDelete
  4. Congrats Mrs. Pip, keep blogging..
    Semoga Mrs. Pip terus success dalam dunia blog..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mrs Pip.. Happy 3rd anniversary ye.. Semoga terus bersemangat untuk berblog..

    ReplyDelete