Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 5 February 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

hi there, join GA dari lubukseni .... suka blog lubukseni ni, rasa comel jer blog dia ... nak cari idea props pun banyak kat blog lubukseni ... kalau korang malas nak buat sendiri, boleh jer order props menarik lagi awesome kat blog lubukseni  .... kalau mrs pip menang, dapatlah merasa props hasil tangan lubukseni sendiri ... I is suka giteww .... jom join ramai ramai ....

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!


Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:

Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

jom jom join!

cheers.

10 comments:

  1. Comel blog lubuk seni tu. Banyak perkongsian menarik juga tu. Good luck Mrs Pip.

    ReplyDelete
  2. Singgah sini.. semoga ebrjaya mrs pip,..

    ReplyDelete
  3. Goodluckkk
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  4. Good luck Kak Pip..Menarik juga hadiah2 tu Mai usha.

    ReplyDelete
  5. Ello mrs pip, no giliran awak >> 15.

    Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad!

    Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. goodluck mrs pip. ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  7. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete