Selamat Tahun Baru 2018 ; Semoga sentiasa sukses - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 1 January 2018

Selamat Tahun Baru 2018 ; Semoga sentiasa sukses

hi there, happy new year 2018! yeah, alhamdulillah, bertemu di tahun 2018 ni. new year, new beginning T_T .... resolusi tahun lepas korang macam mana? berjaya buat tak? mrs pip still tak mampu nak penuhi resolusi tahun lepas, so bawa ke tahun ni pula .... dan utk tahun ni, kita simpan diam diam sajalah resolusi tu, nnt tak menjadi pula, hurm .... apapun, banyak pahit manis berlaku sepanjang tahun 2017 dalam hidup mrs pip. ada yang dikongsi di blog, ada yang dipendam sendiri bukan utk perkongsian bersama. 

untuk blog pula, tahun 2017 mencatatkan sedikit pencapaian bilamana blog semakin aktif, kenal ramai bloggers hebat di luar sana, bila join bloglist segmen, contest, giveaways, follow blog bloggers, tinggalkan jejak, dan sebagainya, ianya sangat membantu prestasi blog mrs pip sendiri. dan tahun 2017 juga merupakan tahn yang baik utk blog mrs pip bila mrs pip bertukar domain selepas 2 tahun 6 bulan berblogging, dan mula menerima bayaran hasil berblogging. tapi, ini semua tidak akan berlaku kalau tidak tanpa bantuan ramai bloggers di luar sana.

mrs pip juga nak cakap thanks kepada komuniti blogger yang mrs pip sertai iaitu, sabahan blogger dan auto feed blog (AFB) yang memang sangat sangat membantu mrs pip dalam dunia berblogging. banyak lagi benda mrs pip kena blajar , tapi step by step la ni, susah nak hadam sekaligus ... muehehe ....

dan thanks juga kepada mereka mereka yang rajin buat bloglist segment, contest, GA juga. dan pilih mrs pip sebagai pemenang ... wah, happy bila dapat hadiah tidak terduga ni ... semoga ikatan persahabatan terjalin dengan ikhlas, bukan kerana hadiah semata mata ...

semoga tahun 2018 ni, misi berblogging berjaya dicapai. doakan mrs pip sukses berblogging dan sukses juga dlm bidang yang lain. tidak dinafikan, ada masanya, mood berblogging mrs pip ke laut dan nak hidupkan mood kembali aktif tu ada masanya sangat sukar .... 

www,mrspip.com
Happy New Year 2018

untuk readers blog mrs pip lain di luar sana, mrs pip doakan juga all the best untuk korang semua. mrs pip hope kita semua akan lebih sukses untuk tahun 2018 ni. 

thanks for reading, xoxo.

cheers

14 comments:

  1. Happy new year Mrs Pip. May 2018 bring more success and happiness. Keep on blogging. Cheers.

    ReplyDelete
  2. Happy New Year Mrs Pip. Semoga resolusi 2018 Mrs Pip tercapai <3. Ameen .

    ReplyDelete
  3. Happy New Year too, mrs pip.. Moga terus suksess juga dalam blogging.. ;)

    ReplyDelete
  4. selamat tahun Mrs Pip...cer pergi ke laut dan tangkap balik mood blogging tu..keke

    ReplyDelete
  5. happy new year jugak mrs pip! Terima kasih jugak selalu buat GA :D

    ReplyDelete
  6. Happy new year Mrs Pip. Hihi. :D

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru MRS PIP 😊
    Semoga d'murahkn rezeki dan d'berikan kesihatan yg baik.

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru mrspip semoga bertambah sukses ye

    ReplyDelete
  9. slmt thn baru semoga kita semua bahagia dan membahagiakan...

    ReplyDelete
  10. Happy new year kak pip. Semoga resolusi akan tercapai tahun ni kak pip.. chaiyok! u can do it!

    ReplyDelete