Review beli strappy flat sandal Carlo Rino di Lazada - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 23 January 2018

Review beli strappy flat sandal Carlo Rino di Lazada

hi there, terjebak beli sepasang sandal Carlo Rino! Christmas hari tu, bila buka Lazada ada jer sale yang sangat menggiurkan. jadi, sejenis mrs pip ni bila nampak barang baik dan harga cantik ngam ngam bajet, mesti nak grab. kebetulan ternampak sepasang sandal Carlo Rino ni, harga sepasang RM35.00, dah lah berkenan di hati, harga affordable, brand pun diyakini, so terus check postage, kalau less than RM10.00, mrs pip nak grab satu, dan bila check postage just RM5.30, so apalagi teruslah membeli sepasang ....

Carlo Rino 333070-119-13 Strappy Flat Sandals (Blue)

Carlo Rino 333070-119-13 Strappy Flat Sandals (Blue)

ni sejenis flat sandal yer. mrs pip dah pencen pakai high heel, so kita beli yang flat flat saja ... bolehlah guna untuk ambil hantar anak pergi sekolah, or nak pergi supermarket beli barang dapur, sesuailah untuk kegunaan yang jalan jarak dekat gitu, kalau untuk nak berjalan jauh, mrs pip lebih suka pakai kasut jenis loafers atau sneakers, lebih selesa ... 

p/s: mrs pip beli pada 25/12/17 dan parcel diterima pada 15/1/18 ... dah agak dah, mesti parcel sampai lewat sedikit coz beli time Xmas dan nak menghadap new year lagi ... so, biasalah, bila dah banyak public holiday, parcel pun lambatlah sampai ... 

ni Carlo Rino 333070-119-13 Strappy Flat Sandals (Blue) jenis faux leather, design pun macam lain dari kebiasaan, mrs pip rasa design sandal ni a bit fun gitew ... kalau korang nak cari sandal harga berpatutan, korang layan sajalah kat Lazada. brand Carlo Rino ni banyak juga pilihan menarik, cuma tu lah kalau nasib baik, ada lah saiz untuk kaki korang ... mmg ada few design mrs pip suka, tapi size tidak sesuai la pulak ... yang sandal ni mmg selesa dikaki ... 

ni kira kali ketiga mrs pip beli kasut/sandal online ... so far alhamdulillah, saiz tak pernah kecik or besar, just nice kat kaki ... nak tahu tips beli kasut online, boleh klik entry terdahulu mrs pip. mrs pip pernah kongsi >>> TIPS MENARIK BELI KASUT SECARA ONLINE <<< ....

satu lagi, korang kalau mcm mrs pip yang memang suka shopping online, betterlah shopping guna melalui SHOPBACK ... kenapa SHOPBACK? kerana setiap kali korang shopping kat laman web kesukaan korang melalui SHOPBACK, korang akan dapat sedikit CASHBACK, kiranya ada sedikit penjimatan kat situ ... 

macam mana nak shopping kat Lazada ni melalui SHOPBACK? senang jer, korang klik laman web SHOPBACK, lepas tu cari website LAZADA, nnt SHOPBACK akan bawa korang kat website sebenar LAZADA, so just shopping mcm biasa. dah selesai shopping, lepas 2 hari gitu, SHOPBACK akan bagi korang sedikit CASHBACK , so CASHBACK ni korang boleh redeem masuk akaun bank korang yer ...

belum register SHOPBACK? boleh klik >>> www.shopback.my <<< dan selamat bershopping disamping mendapat lebih penjimatan.

thanks for reading.

cheers.

6 comments:

  1. alolo comel je kasut dia.. cikyan takut nk beli kasut online sbb takut tak muat.. hahaha.. kaki gajah sikit.. so abis la kalo xmuat kan.. haha

    ReplyDelete
  2. amboi seronok la Mrs Pip sandal baru dah sampai 💃💃💃

    ReplyDelete
  3. Comelnya sandal tu . So far tak pernah lagi beli kasut / sandal online ni

    ReplyDelete
  4. menarik jer shopback ni. tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  5. Pernah guna shopback untuk shopping..okey jugak...

    mrs pip - cantik sandal baru..hehe..

    ReplyDelete