Mek Zumbie 2k18 Giveaway - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 7 January 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

hi there, mrs pip join lagi GA , kali ni dibawakan oleh mek zumbie ... hadiah yang disediakan pun awesome sangat. hehe, perempuan dan handbag dan blouse memang sukar utk dipisahkan ... jadi korang yang rasa nak menang hadiah awesome, jom kita pakat pakat join GA mek zumbie ni ... nak join tak susah mana pun, mrs pip share syarat syarat sebagai rujukan in case korang nak join ...

Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway

1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏

2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜

5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang join suka suki ahhaa..😘

6. Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada bila-bila masa. Dan kebetulan pula pada bulan Januari ini aku akan ke "somewhere" atas urusan rasmi. So kemungkinan aku akan selitkan lagi beberapa hadiah sampingan.😚

klik banner kalau nak join


kalau mrs pip menang giveaway ni, mrs pip nak buku the unsung hero tu, boleh tambah koleksi buku bacaan mrs pip nanti .... mrs pip dah baca review berkaitan buku the unsung hero ni, so memang terasa nak baca sendiri, wish me luck to get this lucky book!

the unsung hero
the unsung hero

dan kalau mrs pip pemenang bertuah, mek zumbie bolehlah email mrs pip di sukasukasurirumah@gmail.com ... 

cheers.

9 comments:

  1. Rajin kak pip join GA, hehe... bagus juga utk support blogger lain. In Shaa Allah kalau sempat saya join juga.. Good luck kak pip.

    ReplyDelete
  2. Hi, all the best !
    Me join too...hehe~ Jom tengok apa Nona nak..
    http://nonasani.blogspot.my/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. All the best! Singgah dari segmen yang sama...:D

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html

    ReplyDelete