Hadiah giveaway dari Raydah Alhabsyi selamat diterima - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 7 January 2018

Hadiah giveaway dari Raydah Alhabsyi selamat diterima

hi there, hari tu mrs pip menang comeback giveaway blogger Raydah Alhabsyi. so hadiahnya ialah hot/cold Norah wax ... mrs pip tak tahu pun menang GA ni kalau raydah tak info kat ruang komen dan DM kat IG ... hehe, rezeki awal tahun. happy la bila mrs pip selamat terima hadiah dari Raydah ... bungkusan diterima dalam keadaan yang baik. mrs pip sedikit lewat collect parcel kat pejabat pos coz kitorang hari tu kan kena banjir, so mmg pejabat pos terpaksa ditutup perkhidmatannya... mrs pip collect hadiah ni jumaat hari tu 5.1.2018 ...

Norah Hot Wax
Norah Hot Wax

cute sangat botol wax ni , mrs pip dapat jenis hot wax .... ni kena panaskan dulu sebelum guna. memandangkan bulu kaki mrs pip ni jenis sangat halus, so tak dapat nak guna wax ni. end up memang rezeki untuk anak saudara mrs pip. bila mrs pip bagitau mrs pip ada wax, so nak atau tak nak? laju saja anak saudara mrs pip tu cakap "auntie, saya nak!" .... bila dia dapat wax tu,terus dia cakap "semangat ni mau bersihkan bulu kaki, lepas ni boleh pakai short skirt" .... happy mrs pip bila dapat happykan ahli keluarga yang lain ... 

kadang kala, rezeki yang kita dapat tu, tak semestinya kita boleh guna, ada masanya kita kongsi dengan orang lain. asalkan orang yang kita kongsi rezeki tu tak membazir or salah guna barang yang kita beri ... 

Thanks Raydah ... awak bukan sahaja buat mrs pip happy, tapi awak dah buat anak saudara mrs pip happy sekali ... semoga rezeki Raydah murah selalu hendaknya ...

cheers.

7 comments:

  1. Tahniah kak pip. Bertuah betul kak pip. hehe..

    ReplyDelete
  2. Betul..kdg rezeki yg kita dpt tu, bukan utk kita je..kita boleh kongsi dengan orang lain jugak...btw, congrats mrs pip :D

    ReplyDelete
  3. Mai mmg suka Norah Wax ni, pakai sekali pastu lama betul licinnya, then kalau tumbuh pun halus je tak macam asal. Thumbs up!

    ReplyDelete