First Instagram Giveaway By Mrs Pip - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 24 January 2018

First Instagram Giveaway By Mrs Pip

hi there, mrs pip nak announce GOOD NEWS kat korang semua ... yeah! mrs pip sedang melancarkan FIRST INSTAGRAM GIVEAWAY BY MRS PIP. so GA ni hanya boleh join kat IG saja ... giveaway berlangsung pada 24/1/2017 sehingga 14/2/2018 ya ... syarat syarat yang mrs pip kenakan pun sangat senang korang nak follow ... hadiah menarik menanti seorang pemenang bertuah ... ni giveaway pertama yang mrs pip buat untuk tahun 2018 ni, tapi kali ni buat kat IG la pula, selalu buat kat blog saja ... insya allah, tamat giveaway kat IG ni, mrs pip akan buat giveaway kat blog pula ... 


so, siapa siapa yang nak join First Instagram Giveaway by mrs pip ni, boleh KLIK LINK DI SINI ... hope korang ramai ramai akan support giveaway mrs pip ni ya ... hadiah yang disediakan pun menarik, tapi sedikit misteri .. haha, bab bab misteri nak bagi suspens ni lah best , buat korang tertanya tanya apalah hadiah tu ... kalau korang tak nak hadiah berbentuk GIFT, korang boleh pilih hadiah berbentuk CASH juga ... T_T

dah baca entry ni, jom klik link dan join ga mrs pip ... xoxo.

cheers.

6 comments:

  1. Hi, Mrs Pip.. Saya dah join dan share post awak.. =)

    ReplyDelete
  2. wah..menarik ni..nnti free2 saya cuba joint yeak..

    ReplyDelete
  3. Wah menarik ni.. insya Allah nanti mama join. Sesiapa yg belum join GA mama jemput lah. Hari ni last day tau

    ReplyDelete
  4. With its recent launch on Android last year, Instagram has seen a steadily growing popularity as a social network. https://brsm.io/buy-instagram-packages/

    ReplyDelete