Birthday Giveaway by Mamapipie - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 5 January 2018

Birthday Giveaway by Mamapipie

hi there, permulaan tahn baru , kita join giveaway dari rakan blogger AFB ... ni GA sempena birthday mamapipie yang bakal tiba ... wah, I cium bau kek you ols! muehehe .... nak join GA ni pun senang saja, so mrs pip listkan syarat2 penyertaan kat bawah :-

Sila patuhi syarat2 Birthday Giveaway by Mamapipie seperti Di bawah

1. Add Blog MamaPipie Dalam bloglist korang (WAJIB)
2. Follow blog mamapipie (WAJIB)
3. Masukkam blog mamapipie dalam bloglist korang (WAJIB)
4. Follow Instagram MamaPipie dan like FB page Mamapipie (Digalakkan)
5. Buat satu entry Dan tepekkan banner kat atas tu beserta link kepada entry ni
6. Dalam entry tu nyatakan satu post mamapipie yang korang suka baca beserta sebabnya. Jangan lupa letak link post berkenaan ye. Cuma cerita serba ringkas aje. Saje mama nak tau apa topik menarik Dalam blog ni Yang korang suka
7. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini beserta link korang tu.

nak join, klik banner tau ...

mamapipie tanya apa entry yg kita suka baca kat blog dia ... so terus terang I is suka baca segala benda yg berkaitan dgn parenting, jiwa mak mak la gitu. so baru baru ni mamapipie ada share kan entry pasal tampal lencana guna gam UHU ... muehehe, dulu2 semoa main jahit kan bab2 lencana ni, so bila ada tips baik punya mcm ni, lebih memudahkan bg semua mak mak, memang mrs pip suka. lahi lagi mrs pip tidak begitu pandai menjahit, so YES tips ni mmg bonus buat mrs pip ... tak pernah terfikir pun bab nak tampal lencana cara mudah guna gam UHU ni ...

http://www.mamapipie.com/2017/12/tampal-lencana-sekolah-guna-gam-uhu.html

so tu saja nak share kat korang semua, cepat cepat join GA ni, ada masa lagi nak join sehingga 25/1/2018 ni ...

apapun, semoga mamapipie diberikan umur yg panjang, kesihatan yg baik dan murah rezeki hendaknya ... 

cheers.

4 comments:

  1. Terima kasih mrspip sudi join GA mama.. entry gam UHU tu memang mendapat sambutan. Ingatan ramai yang dah tau kaedah tu hihi.. All the best ye mrspip

    ReplyDelete
  2. Good luck mrs pip..nnti free2 iolls joint juga :D

    ReplyDelete