Beli beg pada harga berpatutan di Zalora - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 27 January 2018

Beli beg pada harga berpatutan di Zalora

hi there, hari ni mrs pip nak buat review beg yang mrs pip beli di Zalora. mrs pip beli 4 jenis beg berbeza di Zalora, harga yang Zalora kenakan pun tak mahal mana. ekceli, banyak sangat pilihan yang ada kat Zalora ni, memang rambang mata nak beli yang mana satu ... kalau ikut hati, semua pun nak rembat! tamak kan ... so jom tengok apalah beg yang mrs pip beli kat Zalora tu ....

#1 Zalora Woven Pouch >>> KLIK SINI <<<

Zalora Woven Pouch
Zalora Woven Pouch

mrs pip beli Zalora Woven Pouch ni, harga time beli tu RM25.00. beg ni sesuai kalau korang nak letak make up kit tau .. mcm mrs pip mula mula beli beg ni coz nak letak handphone dan syiling, tapi end up segala make up masuk kat sini ... dah jadi make up organizer bag la pula ... 

ada tiga warna untuk korang pilih, dan mrs pip pilih kaler dark green ni ... beli warna di luar kebiasaan ... eh! tapi serius kaler dark green tu cantik , tak menyesal beli ... 

#2 Zalora Thick Strap Oversized Clutch Navy >>> KLIK SINI <<<

Zalora Thick Strap Oversized Clutch Navy
Zalora Thick Strap Oversized Clutch Navy

yang ni pula oversized clutch. time mrs pip beli tu, harga yang ditawarkan ialah RM25.00 ... sesuai kalau dibawa untuk ke majlis ringkas. kalau korang malas nak bawa handbag, bolehlah sesekali tukar selera pakai oversized clutch pula. boleh masuk handphone, wallet dan small make up ... tapi, mrs piip tak tahu bila lah nak guna clutch ni ... sejenis mrs pip mmg macam ni, main beli tak fikir panjang. kot kot end up jadi hadiah giveaway la kot  ....

#3 Zalora Tassel Detail Backpack >>>KLIK SINI <<<

Zalora Tassel Detail Backpack
Zalora Tassel Detail Backpack

yang ni pula , backpack ... kaler white gitu ... lama tak guna back pack. nak guna ni pun tak tau bila. harga time mrs pip beli tu, RM39.00 ... cantik memang cantik bagi mrs pip, tapi nak guna mmg tak tahu bila nak guna. adoi! tu lah perempuan, asal cantik asal mampu nak beli, semua main rembat, tapi tak fikir beli tu nak guna atau beli tu kerana just nampak cantik! .... kalau mrs pip tak guna, daripada simpan dalam storage box, maybe mrs pip akan buat hadiah giveaway kot. ada yang nak tak?

#4 Zalora Metal Handle Mod Tote >>> Link tidak available, stok habis di Zalora <<<

Zalora Metal Handle Mod Tote
Zalora Metal Handle Mod Tote

yang ni pula tote bag. serius yang ni mrs pip suka sangat. kenapa? kerana mrs pip mmg penggemar tote bag ... dah nama pun tote bag kan, luas memang luas, siap boleh masukkan tablet segala ... hiks! kalau boleh semua nak angkut masuk dalam handbag. time mrs pip beli ni, harga RM29.00 sahaja, dan ni mmg time beli tu last item. ada dua kaler tau, satu tu navy blue, tapi tu dah tiada stok. so grab yang silver black ni saja lah ... beg ni mrs pip tak rasmi lagi, still dalam almari ... adoi, bila nak guna ni? mr.Husband just geleng kepala sajalah tengok perangai isteri suka beli barang tapi tak guna guna juga. bertabahlah ya mr.Husband. 

so, ada sesiapa tak yang pernah beli beg di Zalora jenama Zalora sendiri? korang rasa ok ke tak jenama Zalora ni bersesuaian dgn harga yang ditawarkan? mrs pip happy dgn brand Zalora ni. harga sesuai dgn kualiti. 

total semua 4 beg yang mrs pip beli ni ialah RM118.00 , dan free postage. tapi since mrs pip hari tu dapat voucher Zalora bernilai RM100.00, so mrs pip cuma bayar RM18.00 sahaja ... thanks Zalora belanja mrs pip beli handbag  ... suka sangat ....

korang pun kalau nak cari handbag, try cari kat Zalora. ni bukan 1st time mrs pip beli kat Zalora. hari tu beli wallet UNISA kat Zalora, quality not bad, harga pun affordable.

tu saja nak share hari ni, thanks for reading. and have a nice day everyone.

cheers.

7 comments:

  1. Wah, bestnya dapat voucher. Tapi bag semua tu lawa and harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya beg yg first Tu. Mama suka kaler San design dia

    ReplyDelete
  3. cantik beg tu...
    kalau xdpt voucher pun mmg berbaloi beli :)

    ReplyDelete
  4. semua beg mrs pip cantik2. ain paling suka yang pertama sebab kaler dia unik.

    ReplyDelete
  5. Semua pun cantik.yg paling cun, hat hijau tu..

    ReplyDelete
  6. akk pun teruja dgn bag kat Zalora..tengah dok tahan diri dari menyopping hehe

    ReplyDelete
  7. Lawalah.. Sha tengah survey-survey juga nie.. backpack tu nampak lawa..

    ReplyDelete