YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 25 December 2017

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

hi there, kali ni mrs pip join giveaway dari blogger husniey pula ... aish, hadiah hadiah giveaway semua menarik perhatian. menang tak menang, tu namanya rezeki, yang penting jom kita support rakan blogger kita ... syarat syarat yg ditetapkan pun tak susah mana ... senang jer nak klik klik link tu, sekali check mmg dah follow pun blogger yg jadi penaja utk GA husniey :)) ....


Hadiah Istimewa Menanti Anda!



🌸 Hadiah bernilai RM 50 (2 Pemenang)

1x Headphone, 1x Optical Mouse, 1x Wallet Key Holder


🌸 Hadiah Bernilai RM 30 (1 Pemenang)

1x Headphone, 1x Wallet Key Holder


- Wallet Key Holder -


Dalam wallet key holder


🍁Hadiah Tajaan (Saguhati)

Wang tunai RM 30 x 1

Wang tunai RM 20 x 1

Planner Kit x 1


Menarikkan semua hadiah ini? 
Comel comel je semua

Syarat Syarat Penyertaan :

1) Follow Blog Penaja (wajib) 
1-[Link] 

2) Follow Instagram Penaja (jika ada) 
2-[Link] 

3) Follow Twitter / Facebook Page Penaja (jika ada) 


4) Buat entri bertajuk :

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

4) Letakkan banner diatas dan backlink kan semula ke entri ini

5) Jangan lupa tinggalkan link url entry, url instagram dan url twitter anda pada ruangan komen di entri ini

hadiah menarik kan .... lepas tu korang yg join jgn lupa follow araham #5 tu .... wish me luck.

cheers

14 comments:

  1. Hadiah2 best tu..aiseh, mood jont GA sila datang..haha

    ReplyDelete
  2. hehe, jom join FS . mrs pip ni kalau tiada idea menulis blog, habislah semua blog segmen rasa nak join ... sambil mencari idea la katakan nak menulis .

    ReplyDelete
  3. Best nya hadiah2 tu Mrs Pip. Nanti ana join juga. And good luck to u dear =)

    ReplyDelete
  4. good luck mrs pip.. jemput join giveaway dilah jugak nanti ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    ReplyDelete
  5. Good luck, Mrs. Pip. Menarik hadiah-hadiahnya.

    ReplyDelete
  6. wow bestnya hadiah dia, nak kena join ni. Goodluck mrspip!

    ReplyDelete
  7. all the best Mr Pip.. hii.. banyak blogger murah hati nak buat giveaway hii

    ReplyDelete
  8. good luck !

    jemput join giveaway cikyan plak k :)

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  9. Persinggahan dari GA yang sama dan saya nak ucap best of luck to u... Moga-moga ada rezeki untuk awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan...I'm a new blogger from S Diaries. Do follow my update at http://missbunnydiaries.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html.

    Good Luck!

    ReplyDelete
  11. good luck...datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete