Segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 24 December 2017

Segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu

hi there, mrs pip join segmen yang dbawakan oleh seorang blogger bergelar guru. first time terjah blog cikgu ayu ni. thanks cikgu ayu coz sudi tinggalkan jejak di blog mrs pip. segmen ni berakhir pada 31/1/2018, so ada banyakkkkkkkkkkkk masa lagi kalau korang nak join segmen cikgu ayu ni ... syarat syarat nak join pun senang sangat, mrs pip siap copy paste syarat syarat tu sebagai rujukan korang yang nak join ya ...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. beri sedikit kata-kata semangat kepada ayu..agar ayu lebih bersemangat mengajar ye
6. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe


so nak join just click banner above ..... mrs pip doakan agar cikgu ayu menjadi seorang cikgu yang sentiasa sukses, dan disayangi oleh pelajar pelajar beliau. nak jadi cikgu ni bukannya mudah, mana nak salurkan ilmu bermanfaat, mana nak jaga anak anak didik kat sekolah, nak pastikan mereka dapat ilmu, nak pastikan mereka selamat semasa di sekolah, nak pastikan anak anak didik ni tak terjerumus dengan masalah sosial. huh! memang kerjaya seorang cikgu ni berdepan dengan ragam anak anak murid ni, takkan mudah. kita ni yang berdepan dgn ragam seorang dua anak sendiri pun boleh stress kekadang, apatah lagi cikgu yang kena berdepan dengan beribu ragam anak didik kan ... hope cikgu ayu sentiasa tabah ya. 

cheers.

6 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dan terima kasih juga kata2 semangat untuk ayu itu... jom sama2 ayu blogwalking ke blog kawan2 yang telah join segmen ayu...

    http://www.ayuinsyirah.my/2017/12/senarai-peserta-segmen-kembali.html

    ReplyDelete
  2. Hana balas kunjungan! :D Holla Mrspip ^^

    ReplyDelete