Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 25 December 2017

Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac

hi there, dah lama tak join sebarang bloglist segment. so hari ni nak join bloglist segmen dari cikla ... kalau terpilih, boleh menetap kat bloglist di blog cikla selama 3 bulan! fuiyooooo, lama tu 3 bulan .... nak join pun tak susah mana, mrs pip copy paste syarat2 nak join ya utk rujukan korang ...

Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback.
Follow g+ di SINI.
Follow twitter di SINI.
Follow Instagram di SINI.
Like fb page di SINI.
Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
Tinggalkan link entri korang di ruangan komen.
Siap.

Segmen bermula dari 24 Disember 2017 hingga 31 Disember 2017 jam 8 malam. Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama 3 bulan. Wow, lama tu. So, pada yang terpilih nanti, kena rajin update blog tau.

Kalau penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri.

macam mana, senang tak syarat syaratnya? nak join, boleh klik banner kat bawah ni .... the more the merrier ...


cheers.

9 comments:

  1. Good luck lagi sekali mrs pip.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Terima kasih sudi join. Sila check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-new.html?m=1

    Happy blogwalking...

    ReplyDelete
  3. HI :) Datang blogwalking sini :)

    https://thekrmhzul.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

    & follow sini jugak #274 :D

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen. Blogwalking sini

    ReplyDelete
  5. Tahniahhhhh....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/12/keputusan-segmenbloglist-new-year-januari-hingga-mac.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Good luck Mrs Pip. Result dah keluar ke. huhu

    ReplyDelete