Mystery Giveaway by www.myafarisha.com - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 11 December 2017

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

hi there, join GA misteri pula, kali ni dibawakan oleh blogger myafarisha. siapa yang nak join, jom join ramai ramai, tarikh tamat pada 8 Januari 2018, wah ada masa lagi .... hadiah dah sah sah kotak misteri bernilai RM100.00, menarik ni ... mmg surprise la kan kalau dapat sebiji :)) , jadi wish me luck ya ....


Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Klik banner untuk join
Cara penyertaan:
  • Mesti menetap dalam Malaysia
  • Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan.
  • Untuk penyertaan blog, 
    • Mesti follow blog Mya dan instagram Mya
    • Like page Mya *untuk memudahkan komunikasi*
    • Buat entri dengan tajuk "Mystery Giveaway by www.myafarisha.com".
    • Copy and paste code yang diberikan di bawah ni dan publish.
    • Tinggalkan link entri dalam bahagian komen.
  • Untuk penyertaan instagram, boleh rujuk di post ini.
Hadiah:
  • Mystery box bernilai RM100 untuk setiap pemenang.
Tempoh:
  • Bermula 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018
cheers.

12 comments:

  1. Goodluck, semoga ada rezeki nak memang

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum sis pip =D
    ju dtg blogwalking ari ni =D

    all the best tau !

    ReplyDelete
  3. Wah best ni nnt sha join la..gud luck kak pip

    ReplyDelete
  4. goodluck!bestnya hadiah misteri. tengok ramai join GA ni

    ReplyDelete
  5. Haii.. Ayu singgah sini jap dari GA yang sama. Goofluck awak! ;)

    ReplyDelete
  6. hai singgah dari ga yang sama.gudluck yer =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/01/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

    ReplyDelete
  7. goodluckkkk. ray singgah dr segmen yang sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete