I datang nak BOMB! - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 20 December 2017

I datang nak BOMB!

hi there, wah .... tajuk entry bukan main gempak lagi. yer la tu nak bagi BOMB .... this few days mood berblogging ke laut, yang ada entry pun tu auto publish saja ... so bila dah mood ke laut, mrs pip just blogwalking dan tinggalkan jejak ... tapi memandangkan mood masih ke laut, so, korang jangan rasa pelik bila mrs pip buat perangai tinggalkan jejak yg banyak kat blog korang ... teehee. tu namanya mrs pip sedang mencari idea nak publish apa. so sambil mencari idea sambil baca entry korang ... blog siapakah agak agaknya yang menjadi sasaran mrs pip ni ? muehehe ....

life
life
cer korang bagi idea kat mrs pip sikit, nak tulis entry apa aaarrrr?????

cheers but not cheers.

4 comments:

  1. haha..tersenarai..tq mrs pip..ni saya balas, tau..

    ReplyDelete
  2. Cheers up Mrs Pip. Banyak boleh share contoh petua dan tips kecantikan, nasihat agama, petua hidup sihat etc. Happy blogging ya =)

    ReplyDelete
  3. Siapalah agaknya yang bertuah kena bomb dengan mrs pip tu.. Hehehe.. Sha pun kadang-kadang tumpo nak menulis.. Hehehe..

    ReplyDelete
  4. Mrs Pip tulis pasal resepi masakan sabah ke. Nak juga tahu. Macam nasi kuning yang sangat peymes tu. huhu.

    ReplyDelete