GIVEWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 28 December 2017

GIVEWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN

hi there, mood nak join giveaway datang lagi, teehee... kali ni dibawakan oleh cik yan. ni 2nd time mrs pip datang ke blog cik yan. rasanya cik yan ni baru sahaja mula berblog kerana kalau tengok pageviews kat sidebar dan jumlah follower tu nampak masih fresh. dan mrs pip perasan, blog cik yan ni teda arkib, so kalau kita nak tengok entry terdahulu cik yan ni, memang sukar nak cari tanpa bantuan arkib. jadi mrs pip harap cik yan akan letak arkib di sidebar tu nanti.


kalau korang nak join sila klik banner kat atas tu, dan nak join pun syarat penyertaan sangat mudah, mrs pip copy paste kat sini ya ....

1. Wajib follow blog cikyan nih.
2. Wajib buat entry bertajuk " GIVEWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN "
linkkan ke entry ini,
dan letak banner kat atas tu.
Copy paste jelah k banner tuh :)
3. Dalam entry korang nanti, wajib review cikit pasal blog cikyan.
4. Cerita sikit pasal azam tahun baru korang.
5. Pas buat entry tuh, jangan lupa tinggalkan jejak dalam entry ni okey.
Senang cikyan nak check :)

kena cerita ttg azam baru ... mrs pip tak da sangat azam baru ni coz nak settlekan azam tahun 2017 yang tak berapa nak menjadi ... hehe, so tahun depan kalau boleh mrs pip nak settle habis bayar semua puasa yang tertunggak, masih banyak lagi kena perlu ganti puasa. selain tu, mrs pip harap dapat habiskan bacaan al-quran, dan mrs pip harap tahun 2018 akan lebih baik untuk mrs pip berblogging. so doakan yang baik baik untuk mrs pip ya.

tu saja nak kongsi, thanks for reading.

cheers. 

5 comments:

  1. thanks mrs pip.. thanks sbb sudi join GA cikyan.. thanks utk cadangan penambahbaikan tu :)

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye mama. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete