Giveaway Happy New Year 2018 - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 27 December 2017

Giveaway Happy New Year 2018

hi there, so mrs pip join GA lagi, kali ni dibawakan oleh SII NIRUL, one of our sabahan bloggers member. mrs pip ucapkan all the best untuk Nurul, dalam both study and blogging. dan semoga tahun 2018 ni akan memberikan lebih banyak sukses untuk Nurul. yang nak join GA ni, jom join ramai ramai, GA berahir pada 31/12/2017. nak join pun, syaratnya mudah sahaja:-

Seperti biasa, syarat-syarat untuk mengikuti giveaway ini simple dan mudah sahaja :

1. Follow Blog Sii Nurul (bagi yang belum follow)
2. Like FBPage Sii Nurul
3. Copy Banner kat atas dan tulis entry yang bertajuk "Giveaway Happy New Year 2018"
4. Tulis azam, ucapan tahun baru, pengalaman manis sepanjang 2017, atau apa-apa sahaja yang korang mahu share. **Wajib**
5. Publish & komen URL entry korang kat bawah.

 

korang klik banner kat atas kalau nak join ok.

nak tahu pengalaman manis mrs pip tahun ni? 

yeah, tahun ni merupakan tahun yang paling aktif mrs pip berblogging, dan tahun ni ialah tahun kedua blog mrs pip wujud. bermula dengan url www.sukasukasurirumah.blogspot.com, dan akhirnya mengambil keputusan untuk memiliki domain sendiri pada Ogos lepas, dan tahun ni juga merupakan tahun mrs pip menjana pendapatan dengan hasil tulisan melalui blog. terima kasih kepada semua kawan kawan bloggers yang ramai membantu memberikan inspirasi dan tunjuk ajar kepada mrs pip, dan thanks yang sudi follow, singgah dan baca serta tinggalkan jejak di blog mrs pip.

dan untuk tahun depan pula, doakan mrs pip sukses berblogging dan semoga tahun depan lebih banyak giveaways awesome dari mrs pip. giveaways by mrs pip ni merupakan salah satu cara mrs pip appreciate followers/readers/visitors blog mrs pip.

tu saja nak stori mori, till then, have a nice Happy New Year Everyone.

cheers.

11 comments:

  1. good luck mrs pip. Jemput join giveaway dari blog Dilah juga ye nanti..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    ReplyDelete
  2. good luck !

    jemput join giveaway sy jugak k :)

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya. salam singgah dari encikhafiz.com

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, semoga Mrs. Pip terus success dalam blogging..
    All the best to you Mrs. Pip ;-)

    ReplyDelete
  5. Hello visit here ! feel free to join my giveaway ;)

    http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Mrs Pip support GA Nurul. Yeeaa pula kan.. hampir lupa yg Mrs Pip dah tukar domain haha sbnarnya sy masi mencari juga tue link yg lama.. Hahaha.. Semoga dimurahkan rezeki selalu terutama dlm berblog :)

    senarai peserta dah update :) hehe
    boleh tgok kat sini http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    Goodluck ya! All the best!

    ReplyDelete
  7. Semoga bertambah sukses ye mrspip. Good luck

    ReplyDelete
  8. all da best mrs pip. ray x sempat nak join any giveaway for the time being. sedeyyyy

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya Mrs Pip.. Semoga Mrs Pip akan terus sukses berblog.. Aamiin..

    ReplyDelete