GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 28 December 2017

GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ

hi there, kali ni join giveaway yang dibawakan oleh blogger Fazz .... kalau yang suka doodling tu, boleh join IG Fazz ni, dia berbakat tau bab doodling ni, menarik gambar2 kat IG Fazz ... untunglah tangan yang ada arts ni .... buat apa pun semua nampak cantik. teehee.


klik banner kat atas kalau nak join. banner pun cute :)) .... dan mrs pip copy paste syarat penyertaan untuk korang rujuk ok ....

Wajib FOLLOW my Blog
Wajib FOLLOW my Instagram and my doodle Instagram
Wajib Like my Facebook Page *if ada facebook
Write an entry about this giveaway with the title : GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ
Put banner above in your post and back link at here
Comment down below your entry about this giveaway for me to visit it and update in my participant list.

GA ni akan berakhir pada 31/01/2018, so ada masa lagi kalau korang nak join. apapun,wish me luck ya.

cheers.

8 comments:

  1. Best of luck, Mrs Pip.. Moga-moga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  2. Thank you so much sbb sudi join hehe
    Good luck mrs pip ;)

    ReplyDelete
  3. Hana pun join! Heheh good luck tau! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/giveaway-by-princess-fazz.html

    ReplyDelete