Giveaway Bulan Cinta by Dilah - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 28 December 2017

Giveaway Bulan Cinta by Dilah

hi there, memang hampir terlupa nak join giveaway ni, nasiblah cik Dilah baik hati ingatkan mrs pip kat ruangan komen, kalau tak melepas nak join giveaway ni. thanks Dilah, sudi lawat blog mrs pip dan tinggalkan jejak .... dan thanks juga ingatkan mrs pip mengenai GA Dilah ni, kalau tak huhu melepas I nak join ....


nak join pun senang jer, tak banyak syarat mana pun .... mrs pip copy paste utk korang rujuk ya ....

Syarat Penyertaan ;
1) Follow blog ceriteraibu.com
2) Follow Instagram afdilah17
3) Like facebook Nor Afdilah Lias
Follow FB Page Ceriteraibu.com

4) Buat 1 entry bertajuk "Giveaway Bulan Cinta by Dilah"
- Letakkan gambar di atas dan backlink kan ke entry ini
- Dalam entry tu korang boleh nyatakan bila anniversary korang dan tahun ni anniversary yg ke berapa. (kalau yg belum kawen tu tak yah)
- Tinggalkan komen di bawah entry ni dengan masukkan link penyertaan entry korang.

nak bagitau Dilah, anniversary perkahwinan mrs pip jatuh pada 1hb Julai setiap tahun, dan ini adalah tahun ke-5 perkahwinan kitorang, so hope korang yang baca entry ni doakan yang baik baik untuk perkahwinan mrs pip ya, semoga bertambah cahaya mata dengan izin Allah ....

mrs pip doakan semoga ikatan perkahwinan Dilah dan suami akan kekal hingga ke jannah, semoga beroleh kegembiraan selalu.

tu saja nak kongsi kat korang, thanks for reading ...

cheers.

4 comments:

  1. Assalamualaikum.. Thanks ya mrs. pip join giveaway ni.. good luck tau.. Boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    Nantikan keputusannya tak lama lagi..

    ReplyDelete