Tahniah! Fazura & Fattah selamat bertunang - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 26 November 2017

Tahniah! Fazura & Fattah selamat bertunang

hi there, well walaupun ramai yang sudah mengetahui mengenai pertunangan fazura dan fattah amin, tapi still mrs pip nak share juga lah cerita tunang mereka ni kan. well, aku mengaku aku suka fazura. that's it. there are few malaysian artists yang mrs pip suka, dan akan follow perkembangan mereka. salah satunya ialah fazura. one thing mrs pip suka fazura pasal dia selalu simple dan make up tak tebal tebal. rambut sentiasa kemas. 


tak nak la cerita banyak banyak, coz korang semua pun dah tahu kan, fazura dan fattah dah tunang pada 13/11/17 hari tu.  seriously, age doesn't matter. kalau sudah jodoh, siapa lah kita yang mampu menolak. secocok, sama padan. lepas tengok drama hero seorang cinderella tu, rasa mereka berdua ni serasi. dua dua suka senyum, dua dua nampak sweet. tak sangka pula mereka ni bercinta. well, hope jodoh mereka kekal hingga ke jannah. wish both of you all the happiness and congrats.

thanks for reading, xoxo.

dan korang jangan lupa utk join Ohsem Giveaway by Mrs Pip tau, tarikh tamat giveaway pada 6/12/2017. klik banner utk join. TQ

cheers.

12 comments:

  1. Semoga dorg bahagia selalu. Nda kisahlah umur tu kan 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah, umur tu bukan pengukur kebahagiaan.

      Delete
  2. Terkejut sgt2 bila tau berita ni ari tu. Insyallah dipermudahkn urusan keduanya utk langkah seterusnya
    . Aminn =)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak sabar menanti hari perkahwinan fazura ...

      Delete
  4. Aku masih memujuk hati untuk menerima fattah dalam hidup fazura...siapa aku dalam hidup fazura???? Aku lah seorang yang banyak masa untuk pening kepala hahahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu, Fazura ndak pilih anak raja or whatsoever rich man .. dia pilih yang sesuai di hati dia ... moreover, aku rasa Fattah sesuai dgn Fazura.

      Delete
  5. Saya suka Fazura walaupun dia ramai haters..
    Jodoh dengan FA telah tersurat untuk Fazura.
    Semoga pasangan ini bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  6. banyak kejutan dorang ni. hehe. skrng ni dh kawen pulak.. tahniah kepada mereka

    ReplyDelete