Tahniah! Fazura dan Fattah dah kahwin - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 28 November 2017

Tahniah! Fazura dan Fattah dah kahwin

hi there, yeah! tahniah kepada pengantin baru Fazura dan Fattah dah kahwin, selamat bernikah pada 27 November 2017. happy dengan perkhabaran ini, well I love Fazura hokey. dan bila Fazura kahwin dengan Fattah, memang WOW dalam hati mrs pip. very happy for both of them. maybe ada yang tak hadam lagi dengar perkhabaran Fazura dan Fattah dah kahwin. to  my dear friend LuluMatzam, jom lah hadam bersama dan terima hakikat Fazura dan Fattah dah kahwin. 

Tahniah! Fazura dan Fattah dah kahwin
Tahniah! Fazura dan Fattah dah kahwin

memang agak terkejut dengar berita perkahwinan Fazura dan Fattah coz mcm baru saja dorang ni buat announcement mengenai pertunangan mereka hari tu kan , now dah selama bernikah. tapi mrs pip suka cara mereka yang lebih memilih majlis diadakan secara privacy. tak banyak kecoh, tunang dan kahwin dalam masa yang singkat. nampaknya, mereka berdua memang serius menjalin cinta dan menjadikannya cinta halal dalam tempoh yang singkat. baguslah mcm tu, dah rasa berkenan, tak perlu fikir lama sangat. kalau dua-dua serasi, dan keluarga tidak membantah, apa tunggu lagi, jom kahwin.

teringat pula time mrs pip dulu, bertunang penuh rahsia, dua minggu kemudian kahwin. beberapa hari sebelum kahwin, baru jemput bgtau saudara mara dan jiran terdekat. ada yang happy, ada yang banyak tanya ada juga yang rasa pelik kenapa kahwin tergesa-gesa. muehehe. ekceli tak tergesa gesa mana pun, coz mrs pip mmg plan majlis yang sangat simple. cukuplah sekadar nikah n majlis makan sederhana. no pelamin for us. itu mmg keinginan mrs pip dari dulu kalau kahwin tidak mahu ada sebarang majlis bersanding dan pelamin. lain orang lain citarasa ...

apapun, mrs pip doakan yang baik baik untuk Fazura dan Fattah, semoga kekal hingga ke jannah you two. luv ya.


dan jgn lupa join ohsem giveaway by mrs pip ok. tarikh tamat pada 6/12/2017. klik banner utk join. hadiah misteri menanti pemenang bertuah.

cheers.

7 comments:

  1. Suka cara diorang yang berahsia dulu, dah kawin baru bagitahu. Netizen yang over. Anyway, tahniah Fattah dan Fazura. Moga kekal hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  2. Macam tak percaya dorg dah kahwin sebab dorg sangat la berahsia. Apa pun tahniah dan semoga berkekalan sampai Jannah 😊

    ReplyDelete
  3. nangissssss..aku agak dulu fazura akan kawin dengan seseorang anak raja, aku bayang kan fazura seorang puteri sudah hahahaha...ini kah yang dinamakan seorang peminat, baru aku tau yang aku sebenarnya meminati fazura.hwahhahah, macam fazura kan aku dapat bayang character sebenar dia tapi Fattah oooh tak nampak lagi...nati aku skodeng fattah dulu

    ReplyDelete
  4. mudah jek flow dorang nak menghalal kan hubungan.. hee~ tak payah nak kecoh bagai..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Hye mrs pip.. Awak bertuah..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/11/mereka-yang-bertuah_28.html?m=1

    ReplyDelete
  6. mrs pip done follow blog mrs pip ,ada masa singgah blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete