Sis Gee First Giveaway - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 25 November 2017

Sis Gee First Giveaway

hi there, mrs pip join giveaway rakan blogger bernama Sis Gee. tarikh tamat giveaway ni ialah pada 12/12/2017. ada masa lagi kalau korang nak join. sis gee sediakan hadiah menarik untuk pemenang bertuah. kalau ada rezeki, dapatlah merasa hadiah yang sis gee sediakan. korang pun apa kata join ramai ramai giveaway ni. syarat syarat yang dikenakan pun tak susah mana. senang sahaja. mrs pip kenal blog sis gee ni melalui blog sis hawa. hari tu nampak sis hawa up cerita makeover blog sis gee, sweet tau warna blog sis gee ni. suka tengok, sedap mata memandang.

Sis Gee First Giveaway
Sis Gee First Giveaway

mrs pip copy paste syarat syarat penyertaan utk mudahkan korang buat rujukan ....

SYARAT - SYARAT :

1) Seorang blogger di Malaysia

2) Follow blog << www.sisgee.com >> **wajib**

3) Follow Instagram << @hazirahmohd >>

4) Follow Facebook << Hazirah Mohd >>

5) Buat entry bertajuk : Sis Gee First Giveaway

6) Letakkan banner kat atas dan linkkan ke entry ini.

7) Tinggalkan komen link penyertaan korang di entry ini.

senang kan nak join, so jom join ramai ramai ... kalau menang, dapatlah merasa sebuah planner, keychain, fridge magnet dan siap masuk dalam bloglist gitew ... klik banner utk join.

happy blogging everyone.

cheers.

4 comments:

  1. thank you mrs pip support GA pertama Gee ni!!

    senarai peserta check kat sini ye :
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck mrs pip!!

    ReplyDelete
  2. dtg singgah dr segmen yg sama. hiii

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete