Planner Sioca 2018 GIVEAWAY - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 25 November 2017

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

hi there, terjebak lagi join giveaway. kali ni join giveaway dari blogger sioca pula. baru tahu, planner ni ada banyak jenis dan ada nama spesifik. I is not a planner person, jadi memang buku planner mrs pip main hentam kromo saja. tiada yang disusun secara teratur. kalau orang buka dan selak planner mrs pip, mesti sakit kepala nak faham apalah yg mrs pip catit dalam planner tu ... cuma mrs pip sorang saja yang akan faham. hope lepas ni, dah follow blog cik sioca, bolehlah mrs pip belajar ilmu susun atur planner pula. 

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY
Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

nak join giveaway ni pun mudah sahaja ... mrs pip copy pastekan syarat syarat utk join , dan nak join sila klik banner di atas.

1. Share entri ni di fb/ig/blog/etc.

2. Isikan nama dan url fb/ig/blog/etc anda di widget Mister Linky di bawah.

3. Yang pertama isi Mister Linky akan dapat hadiah misteri.

4. Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2017.

5. Kalau dah beli, menang pula, boleh hadiah kat orang lain. Kongsi kebaikan... :)

6. 10 LAGI PEMENANG akan dipilih melalui undian.

Pemenang 1 : Bullet Journal
Pemenang 2 : Fixed Journal
Pemenang 3 : A5 Monthly Planner
Pemenang 4 : A4 Monthly Planner
Pemenang 5 - 10 : Hadiah Misteri :)

wow! bukan satu dua pemenang yang dicari, ada 14 pemenang tau, tu belum masuk hadiah misteri untuk peserta #1 .... menang tak menang tu belakang cerita, rezeki masing masing, apapun, apa kata kita meriahkan giveaway ni, jom join ramai ramai.

wish me luck.


jom join juga ohsem giveaway by mrs pip. hadiah menarik menanti pemenang bertuah. klik banner utk join.

cheers,

No comments:

Post a Comment