Menang giveaway dari ronaldmohoni.com - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 12 November 2017

Menang giveaway dari ronaldmohoni.com

hi there, rezeki datang lagi. hari tu mrs pip ada join giveaway dari blogger ronaldmohoni. dan bila keputusan diumumkan, nama mrs pip ialah salah seorang pemenang giveaway tu bersama dua lagi blogger lain. wah, happy. menang duit RM10.00 ..... dengan kuasa online revolution sales gila gila, dan mrs pip memang ada barang nak beli, so RM10.00 mrs pip akan guna untuk beli sesuatu yang berguna ... ekceli, mrs pip nak tambah koleksi novel, so tengah cari novel yang mrs pip suka, selalu kat KarangkrafMall online ada sales novel harga RM5.00 / RM10.00 , gonna get one for me.

Menang giveaway dari ronaldmohoni.com
Menang giveaway dari ronaldmohoni.com

korang yang nak tahu senarai penuh pemenang, kot kot korang pun terpilih sebagai pemenang, bolehlah klik di sini. tahniah kepada semua yang menang, dan yang tak menang tu jgn sedih, nextime boleh join lagi.

dan nak bagitau, mrs pip akan buat ohsem giveaway tak lama lagi, so kena stay tune dengan blog mrs pip. dan dah nama pun ohsem giveaway kan, hadiah pun memang ohsem. eh, ohsem ke? ...hehe. hope korang suka dengan hadiah ohsem mrs pip nanti. stay tune tau. kena follow blog mrs pip utk dapatkan info lanjut T_T

happy blogging everyone.

cheers.

8 comments: