Menang giveaway besar besaran by Intan Saffyna - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 10 November 2017

Menang giveaway besar besaran by Intan Saffyna

hi there, tadi check reading list seperti biasa. tengok apa updates terkini dari kenalan bloggers yang lain. scroll scroll then tengok Intan Saffyna dah buat announcement untuk pemenang giveaway yang dia anjurkan hari tu .... so bila nampak nama mrs pip sebagai salah seorang pemenang utama, rasa macam tak percaya pula ... eh, betulkah ni mrs pip menang ? hadiah utama pula tu? rezeki di hari Jumaat. memang rasa syukur sangat dan rasa happy ....selain mrs pip, ramai lagi bloggers yang mrs pip familiar menang GA tu ... korang dah check belum entry Intan, kot2 rezeki korang menang juga.

Menang giveaway besar besaran by Intan Saffyna
Menang giveaway besar besaran by Intan Saffyna

kalau korang nak check, korang boleh klik link >>> di sini <<< mrs pip ucapkan tahniah kepada semua pemenang dan semua sponsors. dan once again, terima kasih Intan kerana pilih mrs pip sebagai salah seorang pemenang utama GA yang Intan anjurkan.

happy blogging everyone.

cheers.

23 comments:

  1. Tahniah.
    Semoga murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  2. Mohon maaf ya..baru nampak logo Sabahan Blogger..rupanya blogger Sabah . Salam kenal ya

    ReplyDelete
  3. tahniah 👏👏👏👏🎉🎉

    ReplyDelete