Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 28 November 2017

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

hi there, jomlah kita join giveaway. nowadays ramai blogger buat giveaway, hadiah pula semua menarik. kot kot ada rezeki menang salah satu hadiah kan kan kan ... kali ni, giveaway dari lubukseni.com. first time terjah blog dua beradik cute ni. blog pun cute guna warna warna pelangi. mrs pip tak nak ketinggalan nak memeriahkan giveaway ema & lisa ni. dan all the best for both of ema & lisa.


 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.


hope to win one of the giveaway prize. muehehe.


dan korang pun sudi sudi join ohsem giveaway by mrs pip ya, hadiah misteri menanti pemenang bertuah, klik banner utk join. TQ.

cheers.

3 comments:

  1. okie awak, kita dah masukkan nama awak dalam senarai peserta giveaway. tenkiu so much sebab support blog lubukseni.com , have a nice day!

    ReplyDelete
  2. Hana wish good Luck! :D Done follow blog super awesome ni,kalau sudi jom join segment Hana :D

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segment-friendly-by-hana.html

    ReplyDelete