Join Amerzing End Year Bloglist - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 9 November 2017

Join Amerzing End Year Bloglist

hi there, so kemarin tak dapat nak komen kat byk blog, coz kotak komen problem kan, hari ni dah boleh komen seperti biasa! yeah. banyak juga buat blogwalking kemarin, tapi tak dpt nak tinggalkan jejak  ... buat blogwalking lagi di awal pagi dan sempat visit one of fav blog dan tengok ada segmen bloglist. lama juga tak join segmen bloglist, ni semua gara gara menunggu approval dari adsense, tapi it seems like adsense tak suka mrspip.com, kita tak dapat approval lagi. jadi, untuk merawat hati yang sedih, kita join lah segmen bloglist ni dari AMERZING.


nak join pun senang, tak banyak syarat mana pun ... cuma kena follow blog, G+ dan fan page AMERZING, lepas tu seperti biasa kena buat entry dan letak banner yg disediakan ... dan linkkan ke blog AMERZING ....

senang kan nak join? yang bestnya, semua penyertaan akan terus dimasukkan ke bloglist AMERZING ! woha. dan pemenang bertuah akan dapat watermark percuma .... so, mari join ramai ramai ... segmen berakhir pada 13.11.17.

wish me luck.

happy blogging everyone.

cheers.

9 comments:

  1. Happy blogging Mrs. Pip ;-) and good luck! ya

    ReplyDelete
  2. Oh, GV pun perasan ada kotak komen problem kat beberapa blog semalam. Cmner pun, selamat bersegmen juga kak. :D

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sangat2 Mrs Pip!!!!! <3

    ReplyDelete
  4. Hi.. datang dari segmen yang sama.. good luck!

    ReplyDelete
  5. Hai mrspip, moga berjaya.. esok last

    ReplyDelete
  6. best of luckkkk

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/join-amerzing-end-year-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini (13/11/17) jam 9:00 malam.

    Sila semak nama anda di sini:
    http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/amerzing-end-year-bloglist-participants.html

    Inform saya kalau ada apa2 ok. Terima kasih kerana sudi join!

    ReplyDelete