GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 21 November 2017

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

hi there, wah ada giveaway blogger x printcious la .. ok , yang ni wajib join, kalau menang boleh dapat voucher RM80 dari printcious. siapa yang tak nak kan .... I is suka Printcious. banyak dah tempah menempah kat printcious ni. so, kalau menang, memang nak beli lagi barang dari printcious ni ...


nak join giveaway ni pun mudah sangat syarat yang dikenakan, cuma perlu join blog Shfyqhazhr dan follow FB printcious dan  Shfyqhazhr ... dan ceritakan pengalaman bersama Printcious. dan kalau korang  nak join, klik banner kat atas. jom join ramai ramai.

meh lah sini mrs pip nak cerita pengalaman bersama Printcious. first time buat fridge magnet kat printcious, sekali buat 4 ketul. memang happy la bila produk tu sampai rumah. fridge magnet kualiti baik, printing cantik, penghantaran cepat, dan pembungkusan barang yang kemas.lepas fridge magnet, mrs pip buat mouse pad pula, lepas tu buat lagi fridge magnet dua ketul, lepas tu mug, dan terbaru ialah ceramic tiles. woha! lepas ni kalau menang lah kan giveaway ni, dgn voucher RM80 tu, mrs pip nak buat coaster dan tambah koleksi fridge magnet pula ... muehehe.

apapaun, wish me luck.

cheers.

8 comments:

  1. all da best tau. ray tag mrs pip kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    ReplyDelete
  2. ingatkan sha je selalu tempah kat printcious, kakpip lagi selalu >< goodluck! sha dah update senarai peserta, bolehlah start blogwalking :D

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    ReplyDelete
  3. hi ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  4. Hi, join too ! All the best ya !
    Jom singgah Nona nya
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete