Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 23 November 2017

Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com

hi there, mrs pip join giveaway simple dari blogger azhafizah. wah, tahniah Fiza dah buka kedai print sendiri, semoga bisnes sukses hendaknya. so, nak bagi support kat kawan blogger ni, mrs pip join giveaway Fiza, moreover syarat yang diberikan sangat mudah ....

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/

jom kita meriahkan giveaway ni beramai ramai, the more the merrier kan. dan korang pun jgn lupa join GA mrs pip, tarikh tamat GA mrs pip ialah pada 6/12/17.

klik banner utk join. TQ

cheers.

6 comments:

  1. TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
    Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

    Sila semak senarai link anda. Jika tiada, tinggalkan url link penyertaan di kotak komen.
    http://www.azhafizah.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway-photo-polaroid.html

    ReplyDelete