GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 16 November 2017

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

hi there, mrs pip join Giveaway lagi. kali ni daripada blogger IrdaGramin. siapa yang suka buku tu better join giveaway ni, manatau tuah menyebelahi korang kan, kerana giveaway ni hadiahnya ialah 3 buah buku yang ditulis oleh Dr. HM Tuah ... Irda nak cari 3 pemenang untuk giveaway yang dia jalankan ... giveaway ni dianjurkan sempena bulan kelahiran Irda, jadi kat sini mrs pip nak ambil kesempatan nak ucapkan Irda selamat hari jadi, semoga sentisa sihat dan dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.

kalau korang nak join, hanya perlu klik banner di atas. dan giveaway ni berlangsung sehingga 4 Disember 2017. jadi ada masa lagi utk korang join giveaway ni. syarat syarat yang Irda letak utk korang join giveaway ni pun sangatlah mudah. cuma perlu follow blog dan fanpage dia ... tu saja.

ni kali pertama mrs pip tahu mengenai blog Irda ni, tak pernah lawat blog ni lagi, tapi bagi mrs pip, blog Irda nampak kemas, dan minimalist, so mrs pip suka. tak serabut dan cepat loading. all the best buat Irda.

cheers. 

6 comments:

  1. Good luck! Mrs. Pip.

    Semoga tersangkut salah satu buku tu pada Mrs. Pip ;-)

    ReplyDelete
  2. Mudah2an terpilih memenangi hadiah yang disediakan.

    ReplyDelete
  3. gud luck..singgah dari GA yg sama

    ReplyDelete
  4. As salam Mrs pip.Tq join...good luck ya.....irda follow sini :)

    ReplyDelete