Giveaway First Ever by ainniah.blogspot.my - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 16 November 2017

Giveaway First Ever by ainniah.blogspot.my

hi there, hampir terlupa nak join giveaway blogger Dr. Ain ni, nasib belum tamat lagi. hari tu dah nampak dah entry Dr. Ain ni pasal dia nak buat first giveaway, tapi silap mrs pip tak bookmarked terus... main ingat ingat jer lah kononnya ...

Giveaway First Ever by ainniah.blogspot.my
Giveaway First Ever by ainniah.blogspot.my

kalau korang nak join, korang cuma perlu klik banner kat atas tu. giveaway ni berlangsung sehingga 24 November 2017. ada masa lagi buat korang yang nak join ... kalau rasa rasa nak join, korang better lah bookmark entry Dr. Ain ni, nanti jadi mcm mrs pip pula, lupa ingatan. nasib tetiba tadi teringat bab giveaway ni ... 

memandangkan Dr. Ain ni ialah seorang pengedar Shaklee, maka hadiahnya juga berupa barangan menarik dari Shaklee iaitu krim multipurpose herbal blend Shaklee. kalau mrs pip dapat satu tiub krim ni, memang best arrr, tu pun kalau mrs pip menang giveaway ni lah ... krim ni boleh menghaluskan kulit kasar dan callus ... I is nak, nak buang segala callus ni ... selain tu krim ni boleh guna utk nappy rash baby juga ...woha! sukanya.,

so, jom join ramai ramai.

wish me luck.

cheers.

2 comments: