Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 24 November 2017

Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler

hi there, korang buat apa hari ni? mrs pip baru siap spring cleaning rumah. ambil masa rehat sekejap sambil baca blog tengok apa cerita best. sekarang ni mood nak join giveaway datang semula, hari tu stop sekejap coz nak tunggu google adsense, tapi since still no news from google adsense, jadi mrs pip sudah tak berharap akan dapat google adsense tu. well, anggaplah tiada jodoh. terpaksa kembali ke pangkal jalan bersama nuffnang. ada giveaway dari ASTraveler. hadiah misteri. amboi, misteri sangat ni, langsung tak da clue dia nak bagi hadiah apa kalau menang. apapun, suka suka join giveaway ni, support sesama blogger. kalau menang, kira bonus la tu ....


jom join, tarik tamat GA ni lama lagi. nak join pun syarat syaratnya amat mudah ... cuma perlu follow blog  ASTraveler , follow blog Julfy Photo dan follow Fb Julia Tarmdi .... senang kan ... dan ASTraveler nak cari 10 pemenang ... buat entry dan backlink kan banner ke blog ASTraveler, lepas tu tinggalkan komen di kotak komen blog beliau ... 

siapalah 10 pemenang bertuah tu ya? will be me? apapun, wish me luck ya.

dan korang pun sudi sudilah join OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP. serius hadiah menarik menanti pemenang bertuah ...  p/s: hope korang suka lah nanti bila dapat hadiah dari mrs pip kalau korang menang giveaway yang mrs pip anjurkan tu ... tarikh tamat giveaway mrs pip ialah pada 6/12/17 ...

cheers.

5 comments: