Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 28 November 2017

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

hi there, woha! I smell duck. jadi kalau korang sukakan duck, apa kata korang join giveaway ni dari blogger nadiaizzaty. serius nadia nak bagi sehelai duck scarves satin silk dan sebuah duck whenever planner dan buku tadabbur. dua dua hadiah sangat menarik ... jadi, jom kita meriahkan giveaway ni secara berjemaah ... and wish me luck too.

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia
Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

nak join giveaway ni pun sangat mudah. syarat syaratnya adalah:-

1. Follow Blog Nadiaizzaty.com [ LINK ]
2. Follow Instagram @nadiaizzaty.nia [ LINK ]
3. Follow Bloglovin' Nadia Izzaty [ LINK ] ( whoever have the account )
4.Copy the banner and write a post with the title " Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia " ( Please backlink to this blog ).
5. Most importantly, publish the post and leave your post link in the comment column below.

dan giveaway ni akan tamat pada 25/12/2017. dua pemenang akan dipilih secara random.  jadi macam mana, nak join atau tak mau join? meh join, the more the merrier.


dan jangan lupa join juga ohsem giveaway by mrs pip. tarikh tamat pada 6/12/2017. hadiah misteri menanti pemenang bertuah. klik banner utk join. TQ.

cheers.

6 comments:

  1. Good luck Mrs Pip. Nak join juga lah nanti.

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan 😍 Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete