Contest Cash RM1100 by PH x Emas Putih - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 8 November 2017

Contest Cash RM1100 by PH x Emas Putih

hi there, hari ni mrs pip terpanggil untuk join contest by ph x emas putih yang dibuat oleh emas putih sendiri. contest ni ialah menulis review terbaik untuk PROF HARIZ INTERNET MARKETING MALAYSIA. jadi sesiapa yang rasa rasanya mau mencuba menulis review tu, bolehlah join contest ni, kita mencuba bakat menulis review secara berjemaah ya. dan hadiah yang disediakan adalah wang tunai, dan nilainya memang awesome! Save the date, jangan korang terlepas pula nak join contest ni.

Contest Cash RM1100 by PH x Emas Putih
klik banner di atas utk join

sebelum tu, mrs pip kongsikan syarat syarat contest ni ya, so senang korang nak refer nanti ...

[ S Y A R A T - S Y A R A T  C O N T E S T ]

1. Buat satu entry bertajuk " Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet "
2. Buat entry/artikel mengenai Prof Hariz . Sila olah dari Entry Ini mengikut kreativiti anda.
3. Sila masukkan ayat ini bersama-sama link yang disertakan dibawah entry contest anda ,
Contest Cash RM1100 by PH x Emas Putih di Sponser Oleh Prof Hariz dan Emas Putih. Untuk join contest ini sila rujuk disini .
4. Wajib! Please share link contest anda di facebook masing-masing dah tag fanpage Prof Hariz

 5. Tinggalkan link entry contest korang di ruangan komen post entry ini.

6. Semua penyertaan hendaklah mengisi form di bawah ye. Tu je. Form akan diupdate kemudian.

dan hadiah contest adalah seperti berikut:-

[ H A D I A H   C O N T E S T ]

Winner Best Review
Cash RM300 x 1

Second Best Review
Cash RM200 x 1

Third Best Review
Cash RM100 x 1

Random Winner x 10
Cash RM50 x 10 pemenang

Total RM1100

jadi yang berminat untuk join contest ni, jangan lupa terjah LINK yang diberikan oleh blogger emas putih, dan bolehlah mula membuat entri khas review Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet.

sekadar perkongsian, manatau ada yang rajin nak join contest tulis review kan.

cheers

6 comments: