Comel Blogger Contest - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 17 November 2017

Comel Blogger Contest

hi, there. amboi, blogger kesayangan mrs pip buat giveaway, nasib mrs pip tak terlepas pandang. dah lah giveaway dia cuma beberapa hari saja , hadiah pula best! eh korang yang tak join lagi, meh join giveaway sishawa ni, dia nak cari 5 pemenang tau. hadiah pula, tuala sulaman , wah kalau menang sehelai ni, memang happy senyum lebar mrs pip ...


korang yang nak join tu, bolehla klik banner di atas. syarat penyertaan pun mudah saja, boleh baca kat link banner di atas. seperti yang dinyatakan dalam banner, giveaway ni berlangsung sehingga 25 Nov 2017, dan giveaway ni adalah sempena harijadi Kak Noor pada 26 Nov yang akan datang.

kenal tak siapa Kak Noor ni? Kak Noor ni lah yang buat bisnes tuala sulaman. mrs pip tau mengenai Kak Noor ni pun melalui Awa ni lah juga. kalau tak silap ni contest kedua atau ketiga yang Kak Noor buat bersama Awa. semoga murah rezeki Kak Noor.

apapun, wish me luck ya.

cheers.

4 comments:

  1. Kak ayu dan baby tak sihat minggu ni. Tak sempat nak join the contest. Good luck!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Goodluck mrspip..

    Husniey #254 follow your blog 😘

    ReplyDelete
  3. Best of luck Mrs.Pip. Comel hadiahnya. Kalau berkesempatan Ain nak join jgak InsyaaAllah.

    ReplyDelete