Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 21 November 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

hi there, mrs pip join giveaway lagi ... yeah. kali ni dari blogger raydah alhabsyi. kalau menang giveaway ni, dapatlah seketul norah wax ... menang tak menang, jomlah join support rakan blogger kita. syarat nak join pun mudah sahaja, cuma perlu follow blog dan instagram raydah. ni yang suka ni kalau syarat dikenakan mudah sahaja. jadi marilah kita memeriahkan giveaway cik raydah ni ... 

korang kalau nak join, klik banner di atas. 

mrs pip hari tu menahan diri dari nak join segala giveaway coz nak tunggu google adsense lulus. nak join giveaway ni, kena mengarang at least 200 patah perkataan, nak elak gambar tanpa kata kononnya ... tapi since dah berminggu minggu sangat masih tiada cerita google adsense ni, jadi mrs pip anggap mrs pip tiada jodoh dgn google adsense. malas dah nak menunggu kan, jadi lepas ni, semua giveaway nak bedal join .. muehehe.

tapi apapun, I still love you Google Adsense, so can you please love me back?

cheers.

13 comments:

  1. all the best sis =D yep ju pun teda jodoh dengan google adsense, lama menanti teda khabar huhu

    ReplyDelete
  2. Semoga mrs pip dpt feedback dr google adsense. ameen.

    thnk you sebab sudi join. all da best n semoga bertuah ye.
    List participants Ray dah update k.

    ReplyDelete
  3. goodluck awak! nanti free, join GIVEAWAY kita plak ye, nanti dapat upah gula². Hehehee gurau manja. http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Yessss, sama sama support jugakkk...goodluck ok! Jom singgah Nona punya.
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  5. hi blogwalking dari segmen yang sama

    http://misspurple17.blogspot.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. Good luck, semoga ada rezeki awak. Follow awak dari 'GIVEAWAY RAY'. Salam kenal dari Penang :) #270


    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  8. HI...Follower.

    Singgah dari entri yang sama ..Good Luck yer

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  9. good luck Mrs Pip

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete